Vreugdedansje

Zoals onder velen bekend, was het hier even stil doordat wij gezinsuitbreiding kregen. Midden augustus mochten we dan eindelijk onze prachtige zoon Storm verwelkomen. Inmiddels al weer zes weken verder en alles gaat goed. Best wel druk zo met de honden en de kleine koters erbij en je wilt toch graag eenieder tevreden stellen.

En we zaten natuurlijk ook al even te wachten tot een van de dames zich zou aankondigen. En jawel natuurlijk werd Bailey loops op het moment dat ik in het einde van mijn zwangerschap zat. En ja uiteraard was haar hoogtepunt op het moment dat ik al overtijd liep, hoe krijg je zoiets toch voor elkaar. En tja wat doe je dan en hoe ga je het allemaal aanpakken.

We hebben besloten Bailey te laten dekken en hoopten op een goede afloop. Zo werd ze voor mijn bevalling en na mijn bevalling gedekt. Een heel spektakel en gedoe en de kraamhulp wilde wel helpen haha, gelukkig was het niet nodig. we hebben meerdere goede dekkingen gehad.

Helaas weigerde het echoapparaat in eerste instantie dienst en konden we niet goed waarnemen of ze drachtig was. Echter merkten we wel van alles aan het gedrag van Bailey en zei ons gevoel dat het wel gelukt was.
Omdat het echo apparaat zijn laatste adem had uitgeblazen gingen we vandaag opnieuw voor een echo. Er was speciaal een ander apparaat opgehaald bij een andere dierenkliniek.

Al die moeite was niet voor niets! Bailey is drachtig en we zullen tegen eind oktober pups verwachten!! We zijn echt enorm blij dat we na anderhalf jaar weer kleine frutsels mogen verwachten. De werpkist staat al klaar en we zijn al bezig met alle voorbereidingen. Spannende tijden!

En oja wie dan toch haar mysterieuze partner is?!

Onze eigen Iron the Irresistible!!

E√©n antwoord op “Vreugdedansje”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.