Herplaatsing

We hebben nog een teefje ter herplaatsing Meadow, een dame van net 5 jaar die niet in de roedel past. Haar hebben we geregeld bij de andere gehad maar nu volledig apart omdat het steeds knokken was tot bloedens toe.

Het is een gedreven en zeer gezonde franse bull (zonder stamboom). ze gaat mee hardlopen en kan ook behendigheid en flyball. Ik heb met haar t/m GG1 gehoorzaamheid diplomas in de pocket, ze wil erg graag werken dus je moet echt wat ondernemen met haar. Speurwerk vindt ze ook prachtig.

Bij hondenschool geen problemen los met andere honden, ze staat super onder appel echter in de roedel gaat het steeds mis. Ze wil alles verdedigen maar als er 1 scheef kijkt kan ineens het knopje ook omgaan. Onze honden zijn huishonden, en zo ook Meadow. Ze kan traplopen en gaat graag overal mee naartoe. Bij konijnen ben je haar kwijt en komt ze ook echt niet terug als je roept, pas als het konijn verdwenen is.Katten buiten schiet ze achteraan, lijkt me geen succes in huis.

We zoeken een baas die graag wat onderneemt en niet 5 hele dagen van huis is. Meadow is zindelijk en sloopt absoluut niets in huis, kan goed alleen zijn. Wellicht met een reu in huis samen dat het goed gaat maar we willen liever geen risico’s lopen. Hele kleine kinderen onder de 3 wordt ze zenuwachtig van dat werd ze bij onze kleine ook, je ziet haar ogen eens zo groot worden en ze maakt dan aparte geluiden. Ze waarschuwt duidelijk en hier was het goed te begeleiden, maar dit willen we ook voorkomen bij een ander. Dus of geen kinderen of wat ouder.

Het is verder een super lieve aanhankelijke hond die je heel veel plezier kan geven als jij de juiste baas bent en haar ook wat terug kunt geven in uitdagingen middels sport en spel. Bij voorkeur ook trainingen bij een hondenschool aanhouden.

Wel een paar eisen, omdat we gewoon niet willen dat ze weer met een hond in de clinch schiet en we zoeken een blijvend thuis.

Onze honden die we reeds hebben herplaatst hebben allen fantastische baasjes gevonden waar we goed contact mee hebben! Daar gaan we met Meadow ook voor.