pups

Hey! Leuk dat je hier een kijkje neemt!

23 juli is ons I nest geboren, 6 gezonde pups zijn hieruit gekomen en mogen half september naar hun nieuwe baasjes verhuizen

De wachtlijst voor 2023 stroomt vol, de verwachting is dat we volgend jaar in ieder geval twee nestjes zullen verwachten. Yuna en Maci hebben inmiddels een aantal onderzoeken doorlopen waarvan de uitslagen binnenkort op de site verschijnen. Ik loop een beetje achter met de updates van de website ivm de drukte daaromheen.

Voor de toekomst:
Op zoek naar een pup, maar geen haast? Bij interesse kunt u vrijblijvend op de lijst komen te staan. Voor een definitieve plek maken we een afspraak voor een kennismaking. We vinden het prettig te laten zien hoe onze honden zijn en hoe we het allemaal doen. Tevens voor ons prettig om een eerste indruk te hebben.
We nemen de mensen die op kennismaking zijn geweest dan ook echt serieus als wachtende. Zo weten wij ook waar we aan toe zijn.

Voor aanmelding is het sturen van een berichtje via de site of via Whatsapp prima. Telefonisch contact mag ook altijd. Houdt er wel rekening mee dat we nu al bezig zijn voor volgend najaar.

Hieronder de link naar het overzicht van de geboorte van ons H nest (2021)

https://youtu.be/65qy-RayOQ8

Hier zijn ook alle filmpjes van eerdere nestjes te vinden. Wij zijn ook op Facebook te vinden en instagram. Abonneer je op ons youtube kanaal om niets te missen. En dat vinden wij ook erg leuk!

laatst bijgewerkt: 06-09-2022