pups

Hey! Leuk dat je hier een kijkje neemt!

22 november is on J nest geboren, 7 gezonde pups zijn hieruit gekomen en mogen eind januari naar hun nieuwe baasjes vertrekken. (Allemaal voorzien van nieuwe baasjes)

De wachtlijst voor 2023 komt op gang, ik loop een beetje achter met de updates van de website ivm de drukte waarin we ons bevinden. De snelste updates zijn te vinden op onze facebook pagina en via de vlogs op ons youtube kanaal.
Rond 1 december verwachten we een nestje van Yuna.
Daarna hopen we van Zazu begin 2023 een nestje te mogen verwachten en wellicht Holly (afhankelijk van de onderzoeken) en Maci in de loop van dat jaar.

Voor de toekomst:
Op zoek naar een pup, maar geen haast? Bij interesse kunt u vrijblijvend op de lijst komen te staan. Voor een definitieve plek maken we een afspraak voor een kennismaking. We vinden het prettig te laten zien hoe onze honden zijn en hoe we het allemaal doen. Tevens voor ons prettig om een eerste indruk te hebben.
We nemen de mensen die op kennismaking zijn geweest dan ook echt serieus als wachtenden. Zo weten wij ook waar we aan toe zijn.

Voor aanmelding is het sturen van een berichtje via de site of via Whatsapp prima. Telefonisch contact mag ook altijd. Houdt er wel rekening mee dat we nu al bezig zijn voor volgend najaar.

Hieronder de link naar het overzicht van de geboorte van ons H nest (2021)

https://youtu.be/65qy-RayOQ8

Hier zijn ook alle filmpjes van eerdere nestjes en de latere nestjes te vinden. Wij zijn ook op Facebook te vinden en instagram. Abonneer je op ons youtube kanaal om niets te missen. En dat vinden wij ook erg leuk!

laatst bijgewerkt: 22-11-2022