pups

Hey! Leuk dat je hier een kijkje neemt!

7 oktober 2021 zijn de pups van ons G nest geboren. Zij hebben een eigen pagina (G nest) en 14 oktober zijn de pups van het H nest geboren.

Dit jaar (2022) verwachten we slechts 1 nest als moeder natuur ons gunstig gezind is. Echter voor deze pups hebben we allemaal al baasjes. De wachtlijst voor 2023 loopt inmiddels ook op.

Voor de toekomst:
Op zoek naar een pup, maar geen haast? Bij interesse kunt u vrijblijvend op de lijst komen te staan. Voor een definitieve plek maken we een afspraak voor een kennismaking. We vinden het prettig te laten zien hoe onze honden zijn en hoe we het allemaal doen. Tevens voor ons prettig om een eerste indruk te hebben.
We nemen de mensen die op kennismaking zijn geweest dan ook echt serieus als wachtende. Zo weten wij ook waar we aan toe zijn.

Voor aanmelding is het sturen van een berichtje via de site of via Whatsapp prima. Telefonisch contact mag ook altijd. Houdt er wel rekening mee dat we nu al bezig zijn voor volgend najaar.

Hieronder de link naar het overzicht van de geboorte van ons H nest (2021)

https://youtu.be/65qy-RayOQ8

Hier zijn ook alle filmpjes van eerdere nestjes te vinden. Wij zijn ook op Facebook te vinden en instagram. Abonneer je op ons youtube kanaal om niets te missen. En dat vinden wij ook erg leuk!

laatst bijgewerkt: 15-06-2022