Even echt vakantie

Nadat, net als bij vele anderen, onze vakantie vorig jaar een paar dagen voor vertrek werd geannuleerd, wilden we heel graag met het gezin even een paar dagen weg. Gewoon alles even loslaten en alle tijd voor het gezin

Slechts 3 weken voor vertrek geboekt, natuurlijk eerst oppas voor de honden vinden en dat lukte gelukkig!! Zij vakantie in ons huis en wij vakantie in Italië 😁

Een paar dagen voor vertrek let ik extra op Zazu en ik zie wat uiterlijke verandering, ik pak een velletje keukenrol en ja hoor, LOOPS! Een snelle rekensom leert ons dat ze gedekt moet worden ….precies als wij in Italië zitten 🤦 oke en nu, overleg hier overleg daar, wat gaan we doen en hoe gaan we dat doen….Thanks God is daar onze fijne oppas en tevens goede vriendin die aanbied om de dekking te regelen, duizendmaal dank!

Gardameer (Italië)

de spanning afschudden en nu echt de vakantie voorbereiden. We vertrekken per auto naar Italië, het begin verloopt voorspoedig de kinderen gedragen zich keurig en we hebben geen files, totdat ….we Oostenrijk binnenrijden, wat een drama. De resterende twee en een half uur die de navigatie aangaf heeft daar urenlang zo gestaan. Muurvast stond het verkeer urenlang. Heel trots op onze zoon en dochter van 1 en 6 die zich echt super groot hebben gehouden, heeeel fijn!!

Eenmaal op het family Park Altomincio na wat gedoe eindelijk gesetteld, we zitten ongunstig, 10 minuten tot een kwartier lopen van alles en met een kinderwagen is bult af prima maar bult op wat minder. Gelukkig een speeltuin voor de deur, leuk voor de kinderen, ‘we hebben er geen kind aan’. Mooi weer, lekker op een boot het Gardameer op en echt genieten van de rust!

We genieten van de plaatsen in de omgeving als ik een appje krijg, een foto…Elsa is loops. jemig de pemig, hoe kunnen ze het plannen!! Gelukkig zijn we weer terug als Elsa op bezoek mag bij haar partner.

We hebben 6 dagen genoten in Italië, we hadden het echt nodig en zijn ontzettend blij dat we het hebben kunnen regelen want het gaat allemaal door hier.

Over 2 weken mag ‘Noah’, Le Petit Toreador Florence, naar België verhuizen en dan hebben we de dekkingen van zowel Elsa als Zazu alweer achter de rug.

Het vinden van de juiste reu is een struggle, tenminste als we bij de fci willen blijven. Op Kees na (papa F nest) zijn er 2 genoteerd waarvan er 1 sowieso de moeite niet neemt om te reageren. Waarschijnlijk omdat ik ook ‘nek’ kleur hondjes heb gefokt. Je vraagt je dan af of deze mensen willen bijdragen aan verbeteren van het ras of vasthouden aan bepaalde principes. Ach ja elke fokker zijn eigen koers en ik ga niet zoals bij het vorige nest met kopzorgen verder. Maar ja een reactie op z’n minst was wel zo volwassen geweest, mijn gevoel van bepaalde showfokkers weer bevestigd helaas.

We kiezen voor gezonde reuen, en met FCI zijn deze helaas niet meer te vinden, of ze voldoen dus niet aan de nieuwe gestelde eisen conform kortsnuiten protocol. Dan houdt het gewoon op!

We duimen dat de dekkingen slagen en dat we over een paar weken de vaders van de nesten kunnen presenteren. We fokken niet op kleur, er kan van alles uit komen de komende nesten. We willen gezonde honden waar we lang van kunnen genieten, dat is de insteek. Er zullen weer vlogs gemaakt worden die op ons vaste kanaal geplaatst zullen worden!

Storm met links Maci (Fenna) en rechts Noah (Florence)

We kijken er naar uit hoewel we weten dat het een erg drukke periode gaat worden!

Door onze wachtlijst zijn alle pups die we van deze twee nestjes mogen verwachten sowieso al GERESERVEERD!

We vinden het leuk als jullie ons volgen en laten weten wat jullie van de blogs/vlogs vinden of aangeven wat jullie graag zouden willen zien in de vlogs.

Latersss!

6 Antwoorden op “Even echt vakantie”

 1. Hey lieve vriendin!

  Mooie blog weer hoor👌 We gaan duimen voor opnieuw een paar prachtige gezonde nestjes. En mocht er hulp nodig zijn weet je me te vinden hè..😘

 2. Twee nestjes, wat spannend, leuk en druk!! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jullie doen wat het beste is voor het ras.

 3. Hallo dan, leuk om je verhaal te lezen Marleen, nu maar hopen dat het gelukt is bij de dames.
  Spannend allemaal, afwachten voor nu.
  Fijn weekend.

 4. Wauw wat een verhaal! Twee nestjes?! Heel spannend! Wij vinden jou blogs/vlogs altijd heel leuk gedaan en je geeft genoeg informatie, we kijken daarom weer uit naar jou nieuwe blog of vlog! Succes met de dames!

 5. Gaat vast helemaal goed komen! Ik doe het jullie niet na, respect!

  Daarom kiezen mensen voor jullie. Een gezonde bull is goud waard!
  Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat we zeer tevreden zijn over onze mooie, maar vooral, gezonde Franse bull.
  Zet hem op en vergeet vooral jezelf niet zo nu en dan!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.