De laatste puntjes op de i

De tijd is echt omgevlogen de afgelopen weken. De pups van ons D nest zijn alweer ruim 7 weken oud en dat betekent dat ze komend weekend zullen uitvliegen naar hun nieuwe huisjes.

Om de pups zo goed mogelijk voor te bereiden op hun grote avontuur nemen we altijd zoveel mogelijk facetten mee in de socialisatie. De nieuwe eigenaren krijgen de puppy socialisatie checklist mee, zodat ze kunnen zien wat de pups allemaal al kennen en wat bijvoorbeeld niet. Zo kan je nieuwe situaties inschatten en begrijp je ook waarom je pup bijvoorbeeld ergens van schrikt, of juist niet.

Gisteren zijn we dan ook afgereisd naar Aalsmeer. Hier is de studio van Studio Pets en hebben we foto’s laten maken van de pups. Wellicht dat we die in 2021 op de kalander terug zien. Een lange rit en de pups waren echt lekker rustig. Daar aangekomen even 5 minuten de kat uit de boom kijken om vervolgens de hele studio door te wandelen.

Vandaag zijn we weer op pad gegaan, het was guur weer met veel koude wind. We zijn richting het bos geweest en bij het station en bij het huis van mijn ouders. Daarna waren ze compleet in dromeland en heb ik ze in de middag nog meegenomen in de kinderwagen naar de basisschool. Heb er nu dan ook helemaal geen kind aan haha.

Bailey, Cleo, Columbus (moeder,dochter,zoon)

Afgelopen weekend hebben we ook nog de broer van Cleo op visite gehad, van het C nest. Guru x onze Bailey en daar kwam ook Columbus uit en wat is dat een beer. 20 kilo schoon aan de haak. prachtig lief karakter en wat was het gezellig zo samen.

Eén antwoord op “De laatste puntjes op de i”

  1. Ah prachtig zeg. Wat een lieffies allemaal🥰. Hoop dat ze allemaal een fijn huisje krijgen, maar dat zal vast. Vond het superleuk jullie een paar keer gezien te hebben, schatjes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.