Een mooi vooruitzicht

De pups van ons D nest zijn alweer zes weken oud. Enkele baasjes zijn al tweemaal op bezoek geweest om hun nieuwe aanwinst te knuffelen. We vinden het geen probleem als de nieuwe baasjes vaker langskomen. Het is alleen maar mooi als je zo al een band kunt gaan opbouwen! En tevens is het gewoon hartstikke gezellig! 😀

Vandaag werd het hoog tijd voor een bezoekje aan de dierenarts, de chip werd hier aan huis reeds geplaatst door iemand van de Raad van Beheer. Deze man heeft ook dna samples afgenomen om te checken met dat van de ouders en te kijken of het allemaal klopt. Dat DNA zegt niets over de gezondheid maar is er puur voor de verwantschaps check. Om te kijken of de ouders wel daadwerkelijk de ouders van de pups zijn zoals wij beweren.

Onderweg zaten de pups in een bench op de achterbank, we hadden zo mooi contact en ze hebben zich supergoed gedagen. Ze hebben geen moment gepiept, het is een ritje van ongeveer een half uur.
De enting en het onderzoek gingen zonder problemen. Ze vonden het wel heel spannend allemaal. Ze werden allemaal goed bevonden, geen afwijkingen waargenomen. Onder andere het gebit wordt gecontroleerd, het hartje, longen en de oren en ogen worden nagekeken. De eerste start ziet er goed uit.

Nadien was Cleo aan de beurt, haar hadden we meegenomen voor een drachtecho. Cleo hebben we tussen de bedrijven door nog laten dekken, alsof we al niet druk genoeg waren ;P
Goed nieuws!! Cleo is drachtig en als de natuur ons goed gezind is, verwachten we begin 2020 nieuwe uitbreiding!!

Ik heb vandaag eens wat filmpjes gemaakt en op youtube geplaatst. Ik hoor graag of jullie dat leuk vinden of misschien wel verschrikkelijk vinden. En mochten er eens vragen zijn of jullie willen iets van de pups zien dan laat het me weten!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.