Één, twee, drie en vier

Hallo allemaal,
Top dat jullie weer de moeite nemen om dit verhaal te lezen. Reageren kan altijd onder de blog en ik zou het leuk vinden als jullie dat doen! Voor mij toch leuk om te zien dat je het leest en wat je er van vindt!

Het is nog maar kort geleden dat de pups van Bailey naar hun nieuwe huisjes zijn gegaan. In de tussentijd had er al een dekking van Cleo plaats gevonden en ja ons E- nest is onderweg. Jeetje ons E nest, wat gaat dat dan toch snel eigenlijk. En wordt het E nest een 2019 nest of toch een 2020 nest of misschien wel half/half. Worden er pups in zowel 2019 als 2020 geboren, dat zou wat zijn.

Cleo samen met Storm (4mnd)

Het jaar loopt ten eind , dat moge duidelijk zijn. Het kerstservies wordt al weer opgeruimd, de oliebollenmix wordt in huis gehaald. De vuurkorf wordt klaar gezet en het hout wordt bij elkaar gesprokkeld. Nog even en dan vieren we dat er weer een jaar voorbij is. Voor ons een prachtig jaar, gestart in een nieuwe woning en inmiddels zijn we zijn niet langer met zijn drietjes maar met z’n viertjes! Een stukje drukker is het wel, maar fantastisch dat we nog zo’n wondertje in onze armen hebben mogen sluiten. Volgend jaar start voor mij weer een opleiding, ’therapie met inzet van dieren’. Want zoals Erik Scherder zegt, ‘blijf je brein uitdagen door steeds iets nieuws te doen’.

Cleo ruim 8 weken drachtig

Het wachten is nu op Cleo.
Dinsdag zullen we weer allemaal met de klok aftellen tot het dan echt middernacht is. Ik ben benieuwd of wij naast het aftellen dan misschien ook wel aan het optellen zijn.
We hebben gisteren van Cleo een röntgenfoto laten maken om te zien waar wij rekening mee kunnen houden bij de bevalling. Één, twee, drie, vier, vijf, zes, ja ook nog een nummer zeven. En en even kijken toen ook nog, jawel hoor acht pups.
Acht puppy’s zullen binnen afzienbare tijd hun weg naar buiten gaan zoeken. Nu genieten we nog via de buitenkant en zien Cleo haar buik alle kanten opgaan.

We sluiten dit jaar af met een mond vol oliebollen, een gezicht onder de poedersuiker, de dampen van kruit in onze haren (geldt niet voor Bart), een glas champagne in de ene hand en een staatslot in de andere hand, toch?!
Wij wensen jullie allemaal een goed uiteinde en een voorspoedig 2020. Dat er vooral mooie positieve dingen op jullie pad mogen komen, en wie weet zien we elkaar in 2020!


6 Antwoorden op “Één, twee, drie en vier”

 1. Super leuk geschreven weer Marleen.
  8 pups 😱 dat wordt weer lekker genieten.
  Hoop dat cleo net zo’n goeie moeder is als bailey. Ik wacht met smart op de eerste foto’s
  Goed uiteinde iig.

 2. Ik vind het altijd leuk om je verhaaltjes te lezen😄👌🏼 En wow, 8 pups daar ga je het nog druk mee krijgen haha. Wij wensen jullie alvast een gelukkig en gezond 2020✨🥂🐾 Wij kijken uit naar je volgende berichtje.

 3. Geweldig!! Weer een nieuwe periode! Succes met de pups, maar dt komt goed, geen twijfel mogelijk😉 En ook heel veel succes met je nieuwe opleiding, en alles erom heen.😃
  goede jaarwisseling samen!!🥂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.