Lente kriebels

Eclipse & Elsa

Door de enorme lading aan witte neerslag en het grote plezier dat we hebben beleefd, hihi wat hebben we een lol gehad, ben ik helemaal vergeten om de DNA uitslagen van Elsa en Eclipse (Zazu) te delen.
Een aantal weken geleden had ik bij beide dames dna afgenomen en dit opgestuurd naar mydogDNA, ik keek uit naar de uitslagen hoewel ik me er geen zorgen over maakte. De ouders waren ook uitgebreid getest en geen lijders van aandoeningen dus konden zij het sowieso ook niet hebben, maar hooguit ergens drager van zijn.

Hieronder zijn beide documenten met alle uitslagen in te zien.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg toch echt de lente kriebels. Zo gingen we een kleine twee weken geleden op pad met de slee en de honden ervoor, wat hadden we een plezier samen! Zondags nog even een rondje schaatsen, dat kan zo sporadisch, dat moesten we meepakken. Een dag later konden we zonder jas naar buiten. En vandaag liet ik zelfs alleen in een hemdje de honden uit, ja ja ik had er wel een broek bij aan. Whooo wat heeeerlijk!

Een rondje schaatsen


De kennismakingen hebben we weer opgepakt, de maatregelen omtrent Covid zorgen ervoor dat het wat behelpen is. Gelukkig mooi weer, lekker naar buiten of goed ventileren. En ik ben blij dat we gestart zijn want niet alleen ik voel de lentekriebels 😀 Tadaaadaadaa Cleo is loops!!
Wat fijn, hier hebben we echt ontzettend lang naar uit gekeken, en wij niet alleen! De tweede week van maart zal er een dekking plaatsvinden en als alles goed mag gaan zullen er in mei pups geboren worden.

Het geeft mij een enorme boost

De wachtlijst voor 2021 is vol!!! de wachtlijst voor 2022 is inmiddels opgestart.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.