Happy New Year!

Het blijft toch bizar hoe snel een jaar eigenlijk voorbij vliegt. Daar sta je dagelijks niet bij stil, maar als je aan het eind van een jaar terugblikt wordt je hier ineens bewust van.

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar kan ik heel tevreden zijn. We hebben een prachtige 8-ling van Bailey gekregen en deze pups zijn al flink gegroeid. Met allen gaat het supergoed en ik krijg gelukkig heel veel updates met leuke foto’s en filmpjes.

Chinou 9 maand

Ik heb mezelf ook flink mogen ontwikkelen afgelopen jaar. Ik heb de opleiding tot Therapiehond begeleider gevolgd en succesvol afgerond. Dit geeft mij een super goed gevoel en bied voor mij meer mooie mogelijkheden voor het komende jaar. Ik ben echt heel enthousiast en heb super veel zin in nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen. Naast dat het superleuk is gaat hier voor mij ook extra tijd in zitten om de honden goed en uitgebreid tot trainen. Het behouden van geduld en vooral het ervan genieten staat hierin centraal. Naast dat het superleuk is gaat hier voor mij ook extra tijd in zitten om de honden goed en uitgebreid tot trainen. Het behouden van geduld en vooral het ervan genieten staat hierin centraal.

Komend jaar wordt voor ons een mooi jaar waarin ons vele mooie dingen staan te wachten. Natuurlijk verhuizen we nog naar een nieuw plekje, maar blijven in de buurt van waar we nu zitten. We gaan ons best doen om weer een re√ľnie te plannen en we hopen dit jaar twee nestjes te mogen verwachten van Bailey en Cleo. Cleo zal in het voorjaar nog wat onderzoeken ondergaan om te kijken of ze qua gezondheid voldoet aan onze verwachtingen. Nestjes zijn altijd spannend en ik weet dat er een heel aantal niet kunnen wachten, maar het is iets natuurlijks. Moeder natuur bepaalt hoe het allemaal zal lopen dit jaar en wij volgen dit op de voet. En uiteraard hou ik eenieder op de hoogte die dit ook heeft aangegeven.

We gaan het zien, ik heb in ieder geval heel erg veel zin in dit jaar! Bedankt voor jullie leuke berichten en enthousiasme in het afgelopen jaar dit hoop ik dit jaar weer terug te zien!

'We'll Keep in Touch'

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.