Alles weer op de rit

Silence, als er een stilte valt is dat niet altijd een goed teken. In ons geval is het hier al even stil, maar wordt er echter wel gigantisch hard gewerkt!
We hebben net een verhuizing achter de rug waarbij in het ene huis flink geklust moet worden en het andere huis geheel leeg getrokken moest worden. De hondjes zijn inmiddels ook over naar ons nieuwe huis en zijn mooi aan het wennen aan hun nieuwe stekkie. Nieuwe wandelpaden ontdekken, we kunnen weer heerlijk zo de natuur inlopen dat is toch echt wel heel fijn! Helaas hebben we ook wel een tegenslag gehad en hebben we afscheid moeten nemen van onze Old English Bulldog Wall-e. De laatste tijd ging hij steeds harder achteruit en we hebben er dan ook voor gekozen hem een lijdensweg te besparen. Moeilijke keuzes, maar je eigen gevoel moet je uitschakelen en met je verstand een beslissing nemen. Dat is echt rot als je hond vrolijk en kwispelend met je meegaat richting de dierenarts, maar gelukkig heeft hij niets door en is Wall-e dan ook rustig ingeslapen.

Onze dochter helpt goed mee met het uitdelen van commando’s en handenvol koekjes als de honden het goed doen. Toch fijn zo’n goede hulp, altijd maar afwachten of ze het wel net zo leuk vinden als ik 😀 Nu er ook een nieuwe packleader onderweg is zullen we zien of dit in de genen zit.

Naast al het geklus en gesleep met spullen gebeurd er nog veel meer achter de schermen op het gebied van therapiehond begeleider. We hebben de functie van therapiehond begeleider bij mijn huidige werkgever prachtig vorm kunnen geven en er wordt hard gewerkt om het allemaal rond te maken. Deze week staan we zelfs drie dagen op het woonzorgcongres van ZorgAccent.
Dan kan ik elke dag een andere hond meenemen 😀 We hebben echt tof beeldmateriaal kunnen maken, ben er echt super blij mee! Ik heb zin in komende week en we gaan veel mensen enthousiast maken voor het inzetten van therapiehonden. Hieronder de folder voor binnen zorgorganisatie ZorgAccent, trots op! En nu aan het werk!

Tevens is iedereen weer welkom nu we ons nieuwe plekkie zo goed als klaar hebben. Voor de kennismakingsgesprekken zijn de eerste afspraken alweer gepland. Mochten we het er eerder met elkaar over gehad hebben, dan stuur me nu even een berichtje dan plannen we een afspraak in!

Bij voorkeur tussen nu en juli gezien er ook nog een baby op komst is! Verder zijn alle ogen gericht op Bailey, we hopen binnenkort dan ook eens eindelijk op dat gebied wat van ons te kunnen laten horen haha.
Geduld is een schone zaak, maar liever net voor de baby dan tegelijk met 😛 Maar moeder natuur regelt het allemaal zelf en ondertussen kunnen wel lekker gewoon onze cursussen volgen en trainen voor de inzet in de praktijk!

Bij de visvijver op het terrein van verpleeghuis Krönnenzommer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.