Overweldigend, thanks

Wow wow wow!
Ik kan niet anders zeggen, ik wil iedereen echt super bedanken voor alle lieve berichtjes, de likes en het delen, naar aanleiding van het interview met mij over de inzet van Teddy als therapiehond! Verschillende lokale nieuwssites nemen het bericht weer over en ik voel me echt enorm trots!

Hieronder de link naar het artikel met filmpje:
Therapiehond Teddy doorbreekt neerslachtigheid 

Een paar weken geleden werd ik benadert door een journalist van de Twentse Courant Tubantia, met de vraag of ze mij mochten interviewen omtrent de inzet van mijn therapiehonden. Natuurlijk, hartstikke leuk!
Een weekje later stonden we in de fysiozaal van ZorgAccent Krönnenzommer, waar ik ook werkzaam ben als verpleegkundige. We begonnen het interview vast en wachten ondertussen op de fotograaf voor wat mooie plaatjes.

Echter toen deze man verscheen kwam hij met de verrassing dat hij ook nog graag een filmpje wilde maken. WAT zeg je? eeeehmmm, daar had ik op zich niet helemaal op gerekend, op zich niet, helemaal niet! OMG en nu? Leer mij kennen, het middelpunt van de belangstelling zijn mwoah niet echt wat voor mij. Rood hoofd, zweethandjes, shit wat moet ik ook alweer zeggen, eh eh eh, nee niet bepaald mijn sterkste kant. Doe mij dan maar een interview op papier dat is toch wat veiliger.

Tja hierin dus geen keuze en voor je het weet draait de camera en moet je reageren op geen idee wat voor vragen. Heeeeelp, mag ik een hulplijn inschakelen? En dan nog een tijd in spanning zitten afwachten of het überhaupt nog een beetje fatsoenlijk op het scherm verschijnt.

Maar ach soms moet je stoppen met denken en gewoon doen, het even over je heen laten komen. Dat klinkt best wijs, maar dit is er ook zo eentje op papier, dat lukt me wel hoor flappen op papier maar nu het echte werk.
Nou moet ik zeggen dat ik de afgelopen maanden tijdens de opleiding toch heel wat wijzer ben geworden en ook wat meer los kan laten, het staat je alleen maar in de weg.

En nu terugkijkend ben ik echt supertrots en heel tevreden over hoe ik dat toch weer heb geflikt. En super alle reacties die ik heb mogen ontvangen, dat doet een mens goed!

 

 

Eén antwoord op “Overweldigend, thanks”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.