Bijna vliegen ze uit

Jeetje mina, wat vliegt de tijd!
Ruim zes weken oud zijn de pups van Bram en Anna alweer. Inmiddels is de Raad van Beheer al aan huis geweest om de honden te chippen en hun DNA af te nemen. Ze zijn al bij de dierenarts geweest om te worden geënt en hebben al een gedeelte van hun socialisatie programma doorlopen. Zoals te lezen op de site pakken we dit uitgebreid aan. De nieuwe pup eigenaren krijgen allemaal een lijst mee waarop te zien is wat de pups allemaal al hebben ervaren. De momenten van activiteit zijn vaak zo’n 5 minuten, de pups hebben namelijk nog veel tijd nodig om te rusten, ze moeten groeien en alle indrukken verwerken.
Met 7,5 week vliegt de eerste pup alweer uit. Bruce zal nog een stuk langer blijven, hij verhuist naar België en moet wachten op de Rabiës enting. Met 15 weken zal hij vertrekken en zal dus bij ons extra uitgebreid gesocialiseerd worden. De baasjes komen tussendoor wel langs om contact te onderhouden.
Daarnaast heb ik nog wat toekomstplannen liggen en de nodige stappen om daar naartoe te werken. Binnenkort wat screenings op het gebied van gezondheid, hierover later meer….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.