Het B nest is geboren 13-09-2017

Hoeraaa het B nest is geboren, 7 puppy’s en geheel via een natuurlijke bevalling! Ik ben zo super trots op Anna. Ze is de gehele tijd zo relaxed gebleven dat het eerste pupje als een totale verassing kwam. Zo zat ze nog heelrijk met Iron op een kussen, bracht ik snel mijn dochter naar bed en hoorde ik Anna schreeuwen. Ik snel naar beneden was ze weg uit de keuken en lag ze met een pup inde werpkist. Ze heeft me er dus echt bij geroepen, dat was een bijzonder moment! Overigens kon Iron gewoon rond blijven lopen, hij kent zijn grens en gaat de werpkist niet in, zo ontzettend fijn! Anna vindt dat ook goed.

Maar back to the puppy’s, De eerste heb ik dus niet gezien, de tweede kwam in de goede richting en de derde in stuitligging. Nadien kwam nummer 4 levenloos ter wereld en woog 136 gram, de allerkleinste. Daarna kwamen er nog 3 uit waarvan 1 weer in stuit. Het waren uiteindelijk 6 reutjes en 1 teefje waarvan 1 reutje kansloos was. Voor een overzicht met gegevens kijk onder┬áhet kopje Pups —> B nest

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.