52 dagen drachtig

Poeh, de buik van Bailey groeit in een razend tempo. Ze is inmiddels druk in de weer met allerlei knuffels. Soms even in discussie met onze dochter die probeert uit te leggen dat ‘Nijntje’ toch echt van haar is en niet van Bailey. ‘Nee Bailey, jij mag de andere knuffels’.

Bailey krijgt nu heel wat meer te eten dan normaal, ze heeft continu de mogelijkheid om te eten waar ze behoefte aan heeft. De pups groeien nu ook hard en daarom heeft ze ook meer behoefte aan energieopname.

De werpkist staat in de kamer en Bailey vindt het al een vertrouwd plekje. Ik kan merken dat de buik haar nu al in de weg begint te zitten, ze heeft ook enorme uiers en de melkproductie is al in gang gezet. Wanneer ze loopt hoor je de uiers tegen elkaar klotsen.
Ze moet vaker naar buiten want ze eet en drinkt uiteraard meer maar de pups drukken ook op haar blaas.
Ze laten zich ook voelen en zien, als we onze handen op haar buik leggen.

Het is echt zo spannend! We hebben bijna alle voorbereidingen klaar, nog een paar kleine dingen. De camera moet er nog op zodat we haar zelf goed in de gaten kunnen houden als we even weg zijn. Mijn gevoel zegt dat ze ons wat eerder gaat verrassen dan de 63 gemiddelde dagen, we zullen zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.