Once upon a time

Once upon a time there were eight little indians….
(nog 1 teefje beschikbaar)

 

 

 

 

Deze kleine indiaantjes zijn alweer bijna vijf weken jong en zijn nu nog leuker!
Naast heten eten en slapen spelen ze nu ook echt fanatiek met elkaar. Na de eerste grommetjes en pootjes van een week terug is het nu de hele dag feest. Natuurlijk slapen ze nog veel, maar ze zijn elkaar echt gericht aan het uitdagen en geregeld met elkaar aan het stoeien. Ze stoeien om de speeltjes en lopen door de activity kubussen heen. Dit zijn kubussen met allerlei materialen eraan om verschillende prikkels te geven en ze vertrouwd te maken met verschillende materialen en geluiden.
Het is erg leuk om te zien hoe dat allemaal, ik zal proberen wat filmpjes te uploaden zodat je nog beter kunt meegenieten! Een nieuwe uitdaging erbij, YouTube kanaal. Voor nu een filmpje van de pups waarbij Iron een kijkje komt nemen en Bailey het nog niet helemaal veilig vindt.

De zindelijkheidstraining gaat al super goed. Zodra de pups wakker worden vertrekken ze uit een hun bench op zoek naar de plaslocaties. Ook na de voedingen gaan ze meteen op zoek. Vaak gaat het al goed, maar natuurlijk gaat het ook zeker nog wel mis! Dat komt allemaal nog wel. Blij dat ze met name hun ontlasting al netjes op de toiletjes doen! 😀

Aangezien we ook weer in een ‘crea bea mood’ waren en onze dochter zo van haar tipi geniet en van de puppy’s geniet, was 1 en 1 toch ook nu weer 2!
Laten we eens een kleine tipi tent maken voor de fun. Alles met de hand gemaakt en geen naaimachine aan te pas gekomen, zo simpel kan het zijn!
En toch ook super leuk! Een hele blije dochter, en mama stiekem ook!

Hieronder weer een overzicht van de pups. Camilla is nog beschikbaar, ik neem geen export aan met dit nest i.v.m. met dat ik al 1 pup langer aanhoud en dat Cleopatra natuurlijk bij ons blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.