De juiste frequentie

Hej hoi! Daar zijn we weer!
De zandloper is inmiddels aan de onderzijde een stuk voller dan de bovenzijde. Dit betekent dat het ook niet lang meer duurt voordat de pups naar hun nieuwe baasjes verhuizen! Alle pups, ja alle pups want ook Camilla heeft ook haar gouden mandje gevonden en wat voor een!

Dit is toch altijd wel weer even een slikmomentje, we zijn ruim over de helft en jeetje wat hebben die pups zich ontwikkeld in zo’n tijd. Elke pup laat nu meer van zijn individuele karaktereigenschappen zien en dat is zo leuk! Het lastig vallen van moeders behoort nog tot de mogelijkheden al rent Bailey er wel steeds keihard vandoor. Zij heeft de melkbar inmiddels wel op slot gezet en is niet van plan de bar te heropenen.
Als je ziet hoe dat er aan toe gaat met acht van die vreetzakjes dan kunnen we ons dat heel goed indenken.

Nou wat staat ons te wachten, aanstaande donderdag gaan we naar de dierenarts voor een ‘check up ‘. De chip hebben de pups inmiddels en nu staat hun enting en de algehele controle op hun te wachten.
Maar eerst morgen gaan we een heleboel kleine hummeltjes verrassen op het kinderdagverblijf. Dit alles wel gedoseerd en ook onder begeleiding van de leiders van de groep. Voordien ga ik een les verzorgen over hoe om te gaan met een hond, aan de hand van onder andere een knuffelhond. Ik kijk nu al uit naar al die kleine koppies als daarna de puppy’s binnen komen 😀 Een extra verjaardagcadeautje voor onze kleine spruit die dag, want die vindt dat ook geweldig om trots te laten zien wat zij in huis heeft.

Sommige pups zijn nog bezig zich op de juiste frequentie af te stellen, soms iets hoger dan iets lager en dan wat meer in oostelijke of westelijke richting.  Het zal niet lang duren voor ze allen op dezelfde frequentie uitkomen. Oke, oke…..voor wie niet meteen naar beneden gescrold heeft om te kijken waar de nieuwe foto’s zijn…..Bij deze dan de nieuwe foto’s van het C nest.

(Wie wat bewaard die heeft wat 😉 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En jaaaaa ook een foto van het hele nest, dat was ik jullie nog verschuldigd na al die reacties op de oude groepsfoto van het B nest. Enjoy!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.